Film i TV

OBEZBJEĐENJE hitno uletjelo u dvorište po direktivi produkcije

Jutro u Eliti na Badnji dan obeležio ovaj događaj.

Pošto su elitari uspešno savladali zadatak i odradili zadatak Igre istine, na adresu je stigla bogata nagrada.

Produkcija je bila prezadovoljna jer su se tokom Igre pokrenule različite i zanimljive teme. Obezbeđenje je ušlo u dvorište po naredbi velikog šefa i donelo vredne poklone.

U kutiji su im stigli šiš ćevapi i prilozi, pa su učesnici među sobom podelili hranu. Oni su mirno podelili hranu što je došlo kao veliko iznenađenje s obziroim da se obično prepiru oko poklona. Iako je ova nedelja za sve pripadnike pravoslavne vere, sedmica strogog posta, elitari pravoslavne vere nisu marili previše te su se gostili mrsnom hranom. Detaljnije nu nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh