Film i TV

Miljana Kulić trudna?

“Izgleda da je Miljana trudna, sada mi reče”

Miljana Kulić ponovo strahuje da je u drgom stanju i da čeka dete sa diskvalifikovanim zadrugarom Lazarom Čolićem Zolom.

Ovo je otkrio Marko Đedović u razgovoru sa Majom Marinković i Milenom Kačavendom,. On je rekao da mu se Miljana poverila da sumnja da je u drugom stanju.

– Izgleda da je Miljana trudna, sada mi reče – rekao je Marko.

– Kad pre? – pitala je Maja.

– Ma ona da se oklizne u toaletu ostala bi trudna – rekao je Marko.

– Po čemu je zaključila da je trudna? – pitao je Samir.

– Ima neke čudne simptome, a i radili su na tome danima – rekao je Marko.

– Spavali su prvi put pre dve nedelje – rekla je Aneli.

Inače, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pobegli su iz rijalitija, ali se ona vratila u rijaliti i tada je cimerima otkrila šta se desilo.

– Diskvalifikovao se. Trebali smo da odemo da pregovaramo za apartman, ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah iste sekunde do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene – rekla je Miljana.

Nakon toga, Kulićeva je otkrila i zbog čega je odlučila da se vrati u rijaliti.

– Ja da nemam dete, bolelo bi me uvo. Ovako, vratila sam se, imam dete. Imam dete kome sam i otac i majka… Moram da zaradim pare. Zbog sebe ne bih ostala, kažem ti da bih otišla, ali sam ostala zbog deteta. Drugo, ovi ljudi su mi spasili život dok njega nigde nije bilo – istakla je Kulićeva u razgovoru sa cimerom Dušanom Tomićem Šanom, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh