Film i TV

Novi takmičar “Elite” imao AFERU sa Kijom Kockar? Uživo u programu otkrio sve o POZNANSTVU: U sve su umiješani i ONI

Novi učesnik večeras će se useliti u Belu kuću, a sada je progovorio o detaljima iz privatnog života.

Ove večeri u “Elitu” ušao je novi takmičar Uroš Rajačić, koji je prilikom gostovanja u studiju, otkrio istinu o njegovom životu. Naime, Uroš dolazi iz Pančeva, a otkrio je da mu je od malena predodređeno da bude poznat i slavan.

Međutim, Uroš Rajačić je istakao i da poznaje Kiju Kockar, prvu pobednicu rijalitija ,,Zadruga”. Iako je delovalo da bi voleo da sakrije poznanstvo sa Kijom, Uroš je istakao da prvu pobednicu rijalitija i nekadašnju pevačicu poznaje preko zajedničkog prijatelja. Kija Kockar je drugarica, poznajem je, ona je drugarica od jednog od mojih najboljih drugara, mislim da su iskreni drugari, imaju iskreno druženje – otkrio je Uroš.

– U Vojvodini sa se bavio boksom. Bavim se đubrivom, to mi je privatni biznis. Meni se Anita ne dopada. Ne bih voleo da se ja umešam u sve to, ali sve više mislim da ću morati. Nemam konkuranciju. Anita nije to. Aneli je najveđa gospođa. To s Janjušem, ta avantura ne znam koliko je ozbiljna, ali ne bih da se mešam – rekao je Uroš.

Uroš je inače bivši sportista, bavio se profesionalno boksom, a kako i sam ističe, baš ova sportska disciplina ga je naučila karakteru. Rajačić ističe da će pokušati da se suzdrži burnih reakcija, kojima je sklon, zbog čega nije krio da je imao burnu prošlost.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh