Film i TV

“Obostrana korist” Maja Marinković će PROMIJENITI TOK RIJALITIJA – glavni fokus je njihovo raskrinkavanje?

Ivan Marinković, poznat po britkom jeziku i ogromnom rijaliti iskustvu, komentarisao je aktuelna dešavanja u “Eliti”. Bivši zadrugar je sada u emisiji opleo po Maji i dao svoje prognoze, kada je reč o potezima rijaliti učesnika.

Voditeljka Dalila Dragojević u novom izdanju emisije “Pitam za druga” na RED televiziji ugostila je bivše zadrugare, Ivana Marinkovića, koji je poznat kao učesnik koji “nema dlake na jeziku”, kao i Saleta Luksa.

Nakon što je odgledao dešavanja između Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, Ivan je izneo pretpostavku da će se u sve to umešati i Maja Marinković, po kojoj su i on i Luks opleli nikada žešće. Ja sam poznat po tome da retko grešim kada procenjujem. Obostrana korist, koja je onako, odmah odjeknula i svoje pipke pustila. Anđelo da se odmah nakači na Anitu da bi Matoroj uvalio, a Anita ima potporu da sutra može da kaže da joj se sviđaju muškarci. Mislim da on drugačije ne može da funkcioniše u rijalitiju osim da bude vezan za neku žensku osobu. Mislim da neće toliko njihova priča da bude glavna, jer mislim da će ipak fokus da bude raskrinkavanje situacije između Anite i Matore. Moja pretpostavka je da će Maja da ubaci svoje. Maja je puno izgubljena, ne može kod Janjuša… Šta Maja?! Ona je radodajka – rekao je Marinković koji veruje da će Maja uskoro promeniti tok rijalitija.Ona nikada nije bila komentator, niti neka suva inteligencija. Evo sada, devojka je bila na 15 kontinenata i to sve u krugu od 500 kilometara. Ona ne postoji ako nema se*s – našalio se Luks.

– Ona je izabrala da bude radodajka, ne kažem da je nimfomanka… – rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh