Film i TV

Važno OBAVJEŠTENJE: Produkcija definitivno OTVARA KAPIJE Elite, samo ovi takmičari će izaći BEZ KAZNE

resedan: Samo ONI ĆE IZAĆI bez kazne iz rijalitija – Pink otvara kapije Elite, najavili TAČAN DATUM

Pojedini takmičari “Elite” dobiće priliku da u nedelju konačno izađu iz rijalitija.

17. decembra 2023. godine u sedam sati ujutru otvoriće se biračka mesta širom Srbije, gde će punoletni glasači dobiti priliku da glasaju na republičkim, pokrajinskim beogradskim i lokalnim izborima.

Bivša zadrugarka U LJUBAVNOJ VEZI SA MOĆNIM POLITIČAREM? Priznala JAVNO koliko je srećna i zaljubljenaKao i svaki put, učesnici rijalitija dobiće mogućnost da obave svoju građansku dužnost i biće im organizovan odlazak do biračkih mesta.

Podsetimo, učesnici rijatija “Zadruga” su više puta iskoristili ovu mogućnost, a među njima su se u aprilu prošle godine našli i Jovana Tomić Matora i Marko Đedović. Hoće li zadrugari saznati neke informacija kao štoje to bio slučaj prošle godine sa Jovanom Tomić Matorom, ostaje da saznamo kada se vrate, piše “Republika”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh