Film i TV

Najšokantiniji preokret od početka “Elite” – Matora primila još jedan udarac zbog Anite, od ovoga nema oporavka

Slom za slomom za Tomićevu…

Jovana Tomić Matora doslovno ne može da se sastavi otkako je pre nekoliko nedelja saznala da ju je supruga Anita Stanojlović prevarila, čak i na dan venčanja, a onda je pre tri dana u “Elitu” ušao Anđelo Ranković, sa kojim je Anita počela da flertuje na njene oči.

Podsećanja radi, Matora od ranije ima sukob sa Anđelom, jer je smuvao njenu bivšu i najveću ljubav Sanju Stanković, a Matora ne krije da ne može očima da ga vidi, pa je ubrzo po njegovom ulasku u rijaliti započeo njihov sukob.

Ipak, Anita je bila prva sa kojom se Jovana suočila i sasula joj sve u lice, urlajući na nju usred dvorišta, a tada su pale i ozbiljne pretnje sa strane Tomićeve.

Matora je između ostalog poručila Aniti da će “zaklati i nju i Anđela”, a obezbeđenje je sve vreme stajalo između njih dve kako ne bi došlo do fizičkog okršaja. Upravo ovo ponašanje Tomićeve je izazvalo gnev kod gledalaca, koji su bili zgroženi uvredama i pretnjama koje je uputila supruzi, a komentari podrške za Anitu ne prestaju da stižu.

“Pravda za Anitu!”, “Nije ti Anita kriva što si zapostavila roditellje…i ne prebacuj joj šta si joj kupila…sram te bilo kalašturo”, “Motora karma je k*čka ,podržavala si Dalilu i radila zadatak sa Anđelom, sama si sebi kriva Matora”, “Podrška za Anitu, uz tebe smo svi”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na internetu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh