Film i TV

JANJUŠ SROZAO MAJU NA SAMO DNO: Ovako je do sad niko nije ponizio – nastao HAOS!

Sinoć je u “Eliti” došlo je do žestokog sukoba bivših partnera!

U sinoćnoj “Pitanja novinara” emisiji, voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanja, a među rvim temama bio je ljubavni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su pre nekoliko dana zvanično uplovili u vezu, a pred svim cimerima sinoć su priznali da imaju ozbiljne planove za budućnost, zajednični život i da maštaju o svadbi.

Iako ih je većina Bele kuće podržala i nije skrivala sreću zbog njihovog odnosa, nekadanja ljubav bivšeg košarkaša nije imala ni malo lepe reči za taj odnos, zbog čega je došlo i do prepucavanja sa njim.

Naime, Maja Marinković smatra da Janjuš nije iskren i da sve radi kako bi bio u prvom planu “Elite”, a zbog njenog komentara mnogi smatraju da je ljubomorna i sujetna jer Janjušević nju nikad nije priznao za svoju devojku i pored intimnih odnosa suprugu Enu uvek je stavljao u prvi plan, dok sa Aneli nije tako.

– Da li misliš da Maju boli to što nju nisi priznao za devojku, a Aneli jesi? – upitao je Darko.

– Neko se koristi za intimne potrebe, a neko voli. Mene interesuje samo Aneli, volim je – odgovorio je Janjuš, zbog čega mu je Maja odmah odbrusila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh