Film i TV

NEDA UKRADEN: Uvijek ću biti „baba riba“

Iako je u osmoj deceniji, fanovi joj često poručuju da izgleda sjajno. Nazivaju je ‘najse.si bakom Balkana’, što joj je simpatično.

Neda Ukraden - Kurir.rs

-Ženi nikad nije dosta komplimenata. Znaš šta, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života – kaže pjevačica Neda Ukraden.

Iako je u osmoj deceniji, fanovi joj često poručuju da izgleda sjajno. Nazivaju je ‘najse.si bakom Balkana’, što joj je simpatično.

-Pa ja sam uvijek najse.si. S tim se rodiš. Ne možeš ti sad kupiti haljinu i biti jako se.si – kaže Neda.

Za nju nema penzije, a ni mirovanja.

-Ma kakva penzija, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu penziju. Ja ne znam šta će ljudi u penziji, hajde? Ma šta ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve – govori pjevačica.

Ponosna je baka troje unuka – Nede, Aleksandre i Dušana.

-Ja sam sretna. Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemjerljivo bilo kakvom drugom uspjehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali također da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i poduprijeti, ali da moraju biti odgojeni, vrijedni i zahvalni – rekla je te dodala kako će uvijek biti ‘baba riba’, piše najportal.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh