Film i TV

NAKON PREVARE PONOVO VOLI: Zvezda Granda iz Kaknja otkrila detalje nove veze

Nakon prevare o kojoj je javno govorila, Martina Jozinović je ponovo zaljubljena.

Martina Jozinović - screenshot

Pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav i trenutno uživa u vezi s dečkom čiji identitet za sada krije.

Naime, ona je gostova u emisiji kod Ognjena Amidžića kada je odogovarala na teška pitanja među kojima je morala da bira odgovore da li bi radije da je izda glas na koncertu ili da je prevari dečko.

– Da me izda dečko. Da me izda glas, onda izdajem sve te ljude, a dečko samo mene- iskrena je bila pjevačica koja je zatim otkrila svoj ljubavni status.

– Imam dečka, iz Beča, ali naš- rekla je Jozinovićeva koje nije želela da otkriva detalje nove veze.

Martina je javno govorila o prevari koju je doživjela.

– On je mene već bio prevario na početku, oprostila sam mu i dala drugu šansu. Tada sam rekla sebi da na svaku sljedeću sitnicu odlazim iz te veze, i tako je bilo – kaže Martina.

– Za mene je i namjera da te neko prevari prevara. Ovo što sam ja saznala nije bila konkretna prevara. On je pisao drugarici moje poznanice da izađu, i to je meni bilo dovoljno da završim vezu sa njim – rekla je tada pjevačica, piše express.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh