Film i TV

NOVA ODLUKA produkcije frapirala sve: Evo šta zahtevaju od ovih učesnika “Elite”

Ovo nisu očekivali.

Upravo je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa.

Nakon što su se takmičari okupili oko stola, Nikola Jovanović Predsednik je krenuo da čita pismo.Draga Elito,​ uskoro će svi ucesniči koji ce se ove nedelje boriti za veliku nagradu saznati o čemu se radi.​ Bićete podeljeni po grupama I svaka grupa ce biti na svom zadatku.​ A potpuno je logično da kada govorimo o drugoj zemlji, pre svega naučite jezik kojim se stanovnici tamo sporazumevaju – čitao je Nikola, pa nastavio: Zato ce prva grupa biti zaduzena za učenje mađarskog jezika. ​JANJUŠ, ANELI, NIKOLA BUKILIĆ, UROŠ I TERZA ce tokom narednih dana biti uceniči u školi jezika.​ ONI ĆE IMATI ZADATAK DA NAUČE ŠTO VIŠE MAĐARSKIH REČI I DA NAKON OVOG KRATKOG KURSA UMEJU DA SE SPORAZUMEJU NA MAĐARSKOM. ​​U rehabilitaciji ćete na zvučnicima kad god zakoračite unutra moći daćujete lekcije na mađarskom, uz to cete dobiti I recnike I naravno skolske uniforme koje morate nositi tokom svih dana dok traje zadatak.​ Sada ćete svi čuti samo deo prve lekcije kako biste znali o čemu se radi, a nakon ovoga ćete sve lekcije slusati u rehabilitaciji. Pozdrav, Veliki sef – glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh