Film i TV

“HOĆU NA TVOJE RAME DA NASLONIM GLAVU” Otpjevao je ovaj hit i onda NESTAO, a danas izgleda potpuno DRUGAČIJE

Sejo Boj je bio zvijezda na estradi, a onda se povukao.

Sead Hamzić, Foto: Printscreen/youtube/SEJO BOY OFFICIAL

Pjevač Sead Hamzić, poznatiji kao Sejo Boy, napravio je bum na estradi prije 15 godina objavivši pjesmu “Hoću na tvoje rame”, koja je postala veliki hit, piše Espreso.

Prije nego što je postao poznat zahvaljujući ovoj pjesmi, svirao je udaraljke i pjevao prateće vokale drugim zvijezdama, a onda se objavljivanjem prvog albuma početkom 2005. godine njegov život promijenio.

Album je nosio naziv “Hoću na tvoje rame”, a naslovna pjesma se te godine mogla čuti svuda, pa nije čudo što je za nju Sejo dobio veliki broj nagrada – “Hit ljeta 2005” , “Hit godine 2005” , “Album godine 2005” , “Oskar popularnosti za najmlađeg izvođača – Sarajevo”.

Već 2007. godine pjevač snima drugi album, pod nazivom “Uzimaš mi dušu nježno”, ali on nije dostigao usjpeh prvog.

Sejo i dan-danas pjeva i snima pjesme, ali se ne pojavljuje toliko u javnosti otkad se posvetio porodičnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEJO BOY (@sejo_boy1)

Mjesecima se pisalo da će se pjevač oženiti svojom izabranicmo Alisom, ali to se nije desilo, a ona mu je u avgustu 2017. rodila sina kojem su dali ime Davud.

Posljednju pesmu Sejo je objavio u martu ove godine, a mediji redovno pišu o njemu, po čemu se vidi da danas vodi skladan porodični život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh