Film i TV

ONA JE BUDUĆA SVEKRVA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Evo kako izgleda majka Bogdana Srejovića, a svi komentarišu njenu OTMJENOST!

Jovana Ljubisavljević već duži vremenski period uživa u ljubavnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović.

Bogdan i Jovana - kurir.rs

Bogdan Srejović ima kćerku Iskru, za koju je jako vezan, a dobio ju je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom djevojkom pjevača Saše Kovačevića, a Jovana se sa njom savršeno dobro slaže.

Bogdan je jednom prilikom pokazao i svoju majku i mnogi su ostali iznenađeni koliko dobro izgleda Jovanina buduća svekrva, s obzirom na to da Srejović i nekadašnja misica već žive zajedno, a planiraju i vjenčanje.

“Jedna mi je podarila život, druga mu je dala smisao”, napisao je Bogdan u opisu slike na kojoj su njegova kćerka Iskra i majka i time stavio do znanja koliko je vezan za porodicu, a njegovoj majci upućeni su brojni komplimenti za odmjerenost, eleganciju i mladolikost koje je očigledno naslijedio od nje.

Podsjetimo, Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom, pa priznala kako bi voljela da izgleda njihovo vjenčanje:

– Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom kćerkom imam savršen odnos i jako sam sretna i ponosna i ne bih ništa promijenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavješteni – rekla je Jovana, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh