Film i TV

OBJAVILA KRISTIJANOVU FOTKU IZ ZATVORA! Kristina Spalević SLAVI rođendan, a Golubović iza rešetaka!

Zapalila drštvene mreže!

Kristina i Kristijan

Kristina Spalević, pjevačica iz Šapca i nekadašnja učesnica rijalitija, prije par godina je započela ljubavnu romansu sa, tada oženjenim, Kristijanom Golubovićem.

Par je dočekao mnoge lijepe zajedničke trenutke, a nakon rođenja sina Konstantina čekaju još jednog dječaka, koji će na svijet doći u februaru.

Podsjetimo, zbog ljubavi prema Kristini, Kristijan se razveo od supruge Ivane s kojom ima kćerku, a potom otpočeo zajednički život sa Kristinom. Trudna Spalevićeva nerijetko objavljuje slike i snimke iz zajedničkog života na društvenim mrežama.

 

Sada je objavila šaljivi video na Tiktoku u kojem pokazuje šta je njen 28 godina stariji muž radio dok je ona, kao klinka, duvala svećice na rođendanskoj torti.

– Kad muž kaže volio bih da sam te sreo ranije – napisala je Kristina, a potom objavila slike iz 2002. godina, kada je ona bila dijete, a on robijao u zatvoru, piše Srbija danas.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh