Film i TV

“BILA BI NAJBOLJA MAJKA NA SVIJETU!” Svi detalji susreta sa bivšom ljubavi – ipak ništa nije slučajno!

Oči u oči nakon svega…

Janjuš - srbija danas

Sinoć je na ružičastoj televiziji održano još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo, pa malo je reći uzbudljivo, budući da je Darko Tanasijević ugostio, nikog drugog do Maju Marinković, koja je svakom svojom izjavom uspjela da izazove uzburkane reakcije svih prisutnih u studiju, pa i cijelokupne javnosti, piše Srbija Danas.

– Majo našla si se na istom splavu sa Janjušem, da li se dogodio neki after? – upitao je Darko.

– Puka slučajnost. Ja sam došla na splav sa ljudima sa kojim ase družim i vidim neko diže ruke kad ono Jaško, rekla sam novinarima da ću mu se javiti, jer smo izgledali odnos, ne postoji nikakva emocija, to je bila čista slučajnost, prošlo je nekako. Kada vidim neku osobu koja mi je značila ili koju sam mnogo voljela, uglavnom osjetim nešto u sebi, ali više toga nema. Možda je i vreme učinilo svoje, slučajnost ja izlazim sa splava kad ono izlazi Taki sa drugog splava. Želim mu svu sreću – rekla je Maja.

– Maki možeš da biraš koga poželiš, ali ti uvijek biraš nešto pogrešno. Ja ti dajem savjet, još jedno godinu dana da se iživiš i onda rodi jednu malu princezicu, da znaš sa kim ćeš da živiš, bila bi divna majka – rekla je gledateljka.

– Mislim da bih bila najbolja majka na svijetu. Kad nađem nekog pravog, ne bih da se zaletim kao nekada, imam loše iskustvo – zaključila je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh