Film i TV

DALILA BLIJEDA KAO KRPA ZBOG SUSRETA SA CAREM! Urlala na sav glas, jer joj je sve uništio!

Dalila Dragojević - screenshot

Ljubavna priča Filipa Cara i Dalile Dragojević završena je ubrzo nakon što se završila i peta sezona rijalitija “Zadruga”, a nakon toga svako je nastavio svojim putem.

Dragojevićeva ne može da se pohvali uspješnom vezom nakon Cara, budući da su sve bile kratkog daha, međutim, mislilo se da se Filip uozbiljio i konačno pronašao svoj mir pored Aleksandre Nikolić, koju je vjerio pred sam kraj “Zadruge 6”.

Aleksandra i Filip su nastavili svoju vezu i po izlasku iz rijalitija, a prije nekoliko dana pojavila se informacija da su raskinuli, što je Filip potvrdio, dok je Nikolićeva rekla kako je u pitanju samo svađa ne i raskid, piše Srbija Danas.

U posljednje vrijeme pojavljuju se spekulacije da se Car pomirio sa Dalilom, a iako se oni nisu oglašavali ovim povodom, svojim postupcima dodatno podgrevaju ovakva nagađanja.

Naime, dok je Dalila igrala uživo meč na TikToku, protiv nje su “giftali” Car i tiktoker Darko, što su fanovi odmah primijetili.

“Znači da Car nije zaboravio Dalilu, šta će on tu?” – glasili su komentari.

– Aaaaa! Ko je ovo uradio?! Filip Car?! – urlala je Dalila šokirano što je izgubila meč.

I sama Dalila je prokomentarisala ovaj potez svoje bivše ljubavi, a između ostalog mu je poručila da se kod nje ne može “reklamirati besplatno”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh