Film i TV

OVO JE NOVI DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ: Osvanula zajednička fotka, a svi komentarišu samo izgled?!

Dok njeni bivši ratuju, ona uživa u njegovom društvu!

Nekadašnja rijaliti učesnica i novopečena voditeljka, Dalila Dragojević važi za najomraženiju učesnicu ”Zadruge” zbog javne prevare supruga Dejana Dragojevića, koji je takođe bio dio ovog rijalitija.

Ipak, ona za to ne mari, te maksimalno uživa u životu i uspjesima koje niže nakon ove sezone.

Ono što je dodatno intersantno jeste činjenica da se Dejan i Filip Car – Dalilin ljubavnik, svakodnevno prozivaju na društvenim mrežama, a Dragojevićka to posmatra iz klubova u kojima svakodnevno lumpuje do zore.

Sada se pojavio snimak na kom je Dragojevićka u prijestolničkoj diskoteci, skače, pije i provodi se sa društvom, a iza nje je nepoznati momak za kod korisnici društvenih mreža i Dalilini fanovi tvrde da je njen novi dečko.

Ispod ove objave su se nizali komentari, a neki su komentarisali i njen fizički izgled.

“Ma kakav dečko…”, “Koliko se ugojila”, “Koji po redu?”, “Au, kako izgleda…”, “Kako ih nije sramota”, bili su samo neki od komentara.

Ona se nije oglašavala ovim povodom, a da li joj je ovo nova ljubav ili samo nagađanje javnosti, ostaje da vidimo, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh