Film i TV

“NJEGOVA JE SRAMOTA ŠTO ME ISKORISTIO!” Anđela Đuričić oplela, pa dokrajčila Zvezdana – zaboljet će ga!

Anđela Đuričić trenutno je jedna od medijski najzanimljivijih ličnosti za prećenje.

Anđela Đuričić - screenshot

Šta god da uradi, sve biva komentarisano i pomno ispraćeno pod budnim okom svakoga ko voli rijaliti svijet, piše srbija danas.

Njen ljubavni život, možda je i najinteresantnija stavka kada je u pitanju ova mlada i lijepa djevojka. Svakodnevnim obraćanjem fanovima preko svojih socijalnih mreža, daje naznake koje se upravo mogu tumačiti sa tog aspekta, sa aspekta ljubavnog života. Poruke i statuse koje ostavlja, vrlo lako se mogu povezati sa njenim pređašnjim životom, pa tako i ovog puta. Izazvala je pravu pometnju na Instagramu porukom, kako pojedini kažu, kojom se direktno obratila Zvezdanu Slavniću.

Anđela je sa pratiocima podijelila jedan dubokoumni stori koji je mogao da se protumači na nekoliko načina, kako na onaj koji bi mogao da se odnosi na poslovne uspehe i neuspjehe sirene iz Đenovića, tako i njen pređašnj ali možda i trenutni ljubavni život.

Naravno, mnogi su u ovome vidjeli poruku koja je bila posvećena Zvezdanu Slavniću.

Ne, nije tvoja sramota što si nekom vjerovala. Sramota je onoga ko je tvoje povjerenje iskoristio. Nikada dobrota, ljubaznost i povjerenje ne mogu da budu sramota. Samo snaga. Ne stidi se tuđih sramota – glasio je citat koji je Đuričićeva podelila na svom Instagram profilu.

Šta vi mislite, da li je ovo bilo namijenjeno nekome, ili je jednostavno bila oduševljena pomenutim citatom?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh