Film i TV

JANJUŠ SPAKOVAO KOFERE I ODVEO KĆERKU: Bivši zadrugar sa Krunom odlučio da napusti Srbiju? Evo gdje se nalaze

Svi se pitaju samo jedno…

Marko Janjušević Janjuš - ATA Images

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, otkako je napustio rijaliti format “Zadruga”, neprestano provodi vrijeme sa svojom porodicom, pogotovo kćerkom Krunom.

Sada je na svom Instagram profilu podijelio snimak, na kom se vidi njegovo razdragano, lijepo i nasmijano dete, a vidio je izmamio osmijehe i ozario svakoga ko je isti pogledao.

Kruna i Janjuš su se u jednom javnom prevoznom sredstvu prevozili, dok je pored njih sjedila jedna gospođa koja je razgovarala telefonom, ali na nekom od azijskih jezika koji je kao i svakom djetetu, pa i Kuruni, bio pomalo komičan, te se sve vrijeme kikotala.

Ponosni otac, sve pomenuto je usnimio i odlučio da sa pratiocima podijeli snimak koji je, kao što smo rekli izmamio svima osmijehe.

Tata Janjuš je ovaj simpatičan video začinio emotikonima koji plaču od smijeha.

Janjuš je odlučio da svoju jedinicu odvede, na nama nepoznato mjesto, i sa njom provede kvalitetno vrijeme budući da je određeni period, kako bi se borio za njenu budućnost, odsustvovao iz njenog života. Ono što su svi primijetili, jeste da je Kruna imala spakovan mali kofer, što bi značilo da su možda krenuli na neki izlet i to van Srbije?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh