Film i TV

Ana Ćurčić ZABRANJENA u emisiji “Narod pita”?! Produkcija se oglasila i otkrila pravu istinu i plan!

Evo šta se desilo!

Ana Ćurčić je nakon nekoliko meseci lavovske borbe u rijalitiju “Zadruga 6” osvojila visoko drugo mesto, iako su joj mnogi predviđali pobedu.

Kao drugoplasiranu, fanovi su je očekivali u emisiji “Narod pita” odmah nakon gostovanja pobednice Aleksandre Nikolić, međutim, to se još uvek nije desilo. U mnogima omiljenoj emisiji nakon Aleks gostovali su Sanja Grujić i Marko Stefanović, Maja Marinković i Bilal Brajlović, kao i Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, ali se Ćurčićeva još uvek nije pojavila u studiju.

To je mnoge navelo da kuju teorije zavere, pa se po društvenim mrežama mogu pročitati razni komentari poput onih da je Ana “zabranjena”, te da je “odbila” da gostuje jer nije pobedila itd.

Naravno, ništa od toga nije tačno, Ana će kao i svi najbolje plasirani i najaktuelniji zadrugari gostovati u emisiji “Narod pita” i to već večeras, kako je najavljeno od strane voditelja rijalitija Ivane Šopić i Darka Tanasijevića. zgleda da je produkcija želela da sačuva Anu za udarniji termin kao što je vikend, ili su želeli da puste da se Ćurčićeva dodatno domori nakon svega što je preživela sve u Zadruzi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh