Film i TV

MISICA I CECIN BIVŠI POČINJU DA ŽIVE ZAJEDNO: Jovana se uselila u Bogdanov stan, on kupio prsten da je zaprosi?!

Super se slažu, pa su riješili da podignu njihovu vezu na viši nivo?!

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović - screenshot

Od kada su priznali da su u vezi, Jovana Ljubisavljević i Cecin bivši dečko Bogdan Srejović se više uopšte ne odvajaju.

Nedavno su u jednom restoranu proslavili njegov 40. rođendan, pa su kamere zabilježile njihov prvi javni poljubac.

Da im je veza sve ozbiljnija govori i to da se Jovana navodno ovih dana useljava kod Bogdana u stan. Kako smo prenose mediji, njih dvoje započinju zajednički život, a Misica se nada da će uskoro da dobije od njega i vjerenički prsten.

– Jovana i Bogdan se super slažu i djeluju baš zaljubljeno. Pričali su o budućnosti, pa su zato riješili da započnu zajednički život. Ona je upoznala i njegovu kćerku koja je lijepo prihvatila, pa je sada logičan slijed događaja da joj Bogdan daruje prsten i vjeri je – kaže Jovanina drugarica.

Podsjetimo, Jovana je bila u vezi sa Stefanom Karićem tokom rijalitija Zadruga, koji je trenutno u pritvoru u Sremskoj Mitrovici jer je optužen da je pretukao Natašu Šaviju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh