Film i TV

PLAČE I TRESE SE: Zvezdan doživio slom – “Anđela je moja sramota i blam!”

Pokušala je da ga smiri…

Zvezdan Slavnić - srbija danas

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić noćas su dugo razgovarali o svemu što se izdešavalo proteklih nekoliko mjeseci, a on je na kraju i zaplakao…

Slavniću je stajala knedla u grlu i oči su mu bile pune suza dok je Ana pokušavala da ga smiri i urazumi, a u jednom momentu je počeo i da se trese, piše Srbija danas.

– Šta ti je Zvezdane? Smiri se čovječe, ej pa to sam ja, sa mnom pričaš – govorila je Ana, ali on prvih nekoliko minuta nije želio da izgovori ni riječ, već je samo slušao i plakao.

Slavnić je na kraju pobjesnio i svoju bivšu djevojku Anđelu Đuričić nazvao “svojim blamom i sramotom”, a kako je izgledao cijeli razgovor pogledajte na OVOM LINKU.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh