Film i TV

OGROMAN REZ OD OPERACIJE – Zadrugarka mislila da se NE VIDI! Isplivala fotografija sa Zadrugovizije

Da se naježiš…

Zadruga - srbija danas

Sinoć je održana “Zadrugovizija” u Šimanovcima, gdje su nastupali takmičari koji su vezani po zadatku Velikog šefa “sudbinskim lisicama”.

Među nastupima naššao se i turbulentan ljubavni par, Sanja Grujić i Marko Stefanović, koji su poznati po sukobima, ali i mirenjima tokom učešća u Bijeloj kući, piše srbija danas.

Sanja je sinoć obukla dugačku bež haljinu sa otvorom ispod grudi, ali onbo što nije očekivala je da će kamera uhvatiti njen ogroman ožiljak ispod grudi od plastične operacija ugradnje silikon.

Sanja nije mogla da sakrije veliki ožiljak od reza koji se širi cijelom dužinom ispod grudi.

Podsjetimo, zadrugarke mahom imaju ugrađene silikone ili ih ugrade nakon učešća u rijalitiju, kao i mnoge druge estetske korekcije.

Jedna od njih je bila i Milica Veselinović, koja je nakon rijalitija išla na operaciju ušiju, a pored nje, Luna Đogani je ugradila silikone nakon Zadruge, dok je Dragana Mitar priznala da je imala mnogobrojne operacije nosa, ali i grudi. Pored njih, po operacijama poznate su Ana Korać, Maja Marinković, kao i mnoge druge…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh