Film i TV

DEJAN LJETOS PREVARIO ALEKSANDRU U BUDVI?! Ona otkrila kakve DOKAZE je dobila – Nikolićeva razvezala jezik

Razgovor u šiframa!

Dejan i Aleks - srbija danas

Filip Car i Aleksandra Nikolić su se juče ljubili u izolaciji i obnovili svoju romansu. Aleksandra je noćas tokom “Pitanja gledalaca” saznala da ju je Dejan Dragojević ostavio, a ona je to mirno prihvatila i poručila bivšem dečku da je donio ispravnu odluku.

Tokom emisije, Car i Aleksandra su se osamili na garnituri, a Nikolićeva mu je otkrila da je posumnjala da joj je Dejan bio nevjeran kada je bio ljetos na crnogorskom primorju. Njoj su fanovi slali razne fotografije, a ona je imala osjećaj da nešto nije kako treba.

– Okačio je neku koja liči na Dalilu i on je odmah demantovao, rekao je da je zna od djetinjstva i da mu je pomogla turistički. Kačio je neke storije iste kao što je ona stavljala – rekao je Car.

– Kad je bio u Budvi ljetos meni je stizalo svašta, neke slike i ja ništa. Kad se vratio, znaš kad imaš osjećaj. Razumiješ me, ne znam kako da ti objasnim – rekla je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh