Film i TV

VIJEST O SMRTI PRIMIO U RIJALITIJU: Tužna informacija Ivana Marinkovića RAZNIJELA na komade

Život rijaliti igrača Ivana Marinkovića obilježile su dvije velike tragedije.

Ivan Marinković - screenshot

Kao mali ostao je bez oca, za kog je bio veoma vezan. To se desilo kada je imao 12 godina.

Ivanov otac Velimir poginuo je na ratištu u Slavoniji 1991. godine. Otišao je svjesno, kao dobrovoljac. Znao je šta ga čeka i da se neće vratiti živ. Upucan je s jednim metkom.

Aktuelni zadrugar teško je podnio to što je izgubio mušku figuru u životu.

– Otac ga je vaspitavao da bude fer i korektan, učio ga je kako da se brani. Ivan ne voli batine i ne bi mrava zgazio. Tata ga je vodio na utakmice, razgovarao s njim. Sve bi na svijetu dao da je živ – ispričala je Ivanova sestra.

Poslije nekoliko godina, Ivan je ostao i bez majke, koja je preminula od raka. On je tada bio u rijalitiju.

– Moja majka je umrla 2015. godine, baš kad sam ja bio u rijalitiju. Imala je 20 kila, raspadala se žena od raka. Primala je hemioterapije, nije joj padalo na pamet da uđe u rijaliti, nego je išla i čistila tuđe kuće da preživi, a nije dolazila da glumi dvorsku ludu i da spašava svog sina u rijalitiju – istakao je Marinković tokom učešća u “Zadruzi”.

Jednom prilikom on je na Instagramu objavio sliku majke uz dirljiv opis, piše Puls.

– Moja mama… Kakva je ljepotica bila! – napisao je ispod objave Ivan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh