Film i TV

“DABOGDA TI KOPILE ŽELJKO GORJELO U PAKLU!” – Stravične kletve upućene porodici KULIĆ – od strane MAJKE Miljaninog BIVŠEG

Ovo niko nikada ne bi trebalo da izgovori za dijete.

Miljana, Zola i Bosa - screenshot

Odnos bivših ljubavnika Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole je na klimavim nogama. Jedan dan su na pragu pomirenja, dok se drugi žestoko svađaju.

Poznato je da i Miljanina i Zolina porodica ne podržavaju tu vezu, a Čolićeva majka, Bosa, je više puta najavljivala tužbu protiv Kulićeve zbog svega što je uradila njenom sinu, ali i pretnjama koje je dobila.

Jednom prilikom, u jeku “rata”, Miksi je iznijela stravične poruke Zoline majke, pa uz iste označila ljude iz produkcije popularnog rijalitija kako bi vidjeli.

– Dabogda ti, Miljana, kopile Željko i tvoja djeca gorela u paklu – navodno je napisala Bosa, a zatim joj je Miljana odgovorila:

– Kako imaš pogan jezik – napisala je zadrugarka, ali Lazareva majka tu nije stala:

– Dabogda svi Kulići umrli od raka – napisala je navodno Bosa.

Kulićeva je prepisku objavila na društvenoj mreži Instagram.

– Evo čime se Bosa bavi. Ne diramo je. Čak me je zapratila, pa otpratila – napisala je Miljana uz prepisku, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh