Film i TV

“SVE JE TO ŽIVOT, IVANE, JE L’ DA?” – Miljana Kulić pronašla utjehu pored Ivana! Intima natopljena SUZAMA

Miljana Kulić se potpuno raspametila nakon što ju je Zola zagrlio. Počela je da plače, a Nenad Macanović Bebica ju je tješio u izolaciji.

Miljana i Ivan - srbija danas

– Idem da se presvučem, nemoj da plačeš. Ljepoto moja. Ko se voli najviše na svijetu, brzo da čujem? – pitao je Bebica, piše Srbija Danas.

– Ti i ja – odgovorila je Miljana.

– Idem da se presvučem, pa dolazim – rekao je on.

Bebica je otišao, a stigao je Ivan Marinković.

– Što plačeš? – pitao je Ivan.

– Dala je mama Zoli hranu da bi imao da jede, rekao mi je da se ne sekiram. Znaš kako mi je tužno kad me zagrli – odgovorila je ona.

– Moraš da središ emocije. A nemoj sad da pričaš pred njim, neću da se miješam – rekao je Marinković.

– Vidio je Bebica. Marija mu je dala, nije bilo prodavnice, ponudila je ljude, Mikija, Aleksandru. Tužno onako – dodala je Miljana.

– Pa da, zaj*bano je onako, poslije toliko vremena, svako na svoju stranu – govorio je on.

– Sve je to život, Ivane, je l’ da? – pitala je Kulićeva.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh