Film i TV

BRUTALNE UVREDE ZBOG MALOG BUDŽETA: Neviđena DRAMA za crnim stolom! Uroš Ćertić VAN SEBE zbog NJE (VIDEO)

Pobijesnio

Novi vođa Miljana Popović krenula je sa raspodelom budžeta za ovu nedelju. Prvi mali budžet dala je Urošu Ćertiću.Prvi mali budžet ide Urošu Ćertiću. Imamo problem neki ne znam zašto, uvek se umešaš kao padobranac u moju raspravu. Ono što si juče uradio ne služi ti na čast. Nije okej da napadaš, polivaš, vređaš devojke. Mislim da se ti posle i kaješ jer ne možeš da se iskontrolišeš. Kao beogradsko dete, kao neko iz moje branše, smatram i mislim da može da pokažeš bolje. Došao si u garderober da spustiš loptu i da mi se malo uvučeš, ali juče što si uradio – rekla je ona, a Uroš ju je prekinuo: Poznat sam po tome – rekao je Uroš.

– Umesto da budeš zaštitnik pravih mangupa kao što sam ja ti me napadaš. Mislim da si napolju gotivniji i da si postao svestan toga i da ideš ka tome da se promeniš. Znam za tvoje planove da Tamara i ja ostanemo gladne do kraja – rekla je Miljana.

– Odrastao sam sa dve žene, i zaštitnik sam pravih žena, a ne fu*sa, lažnih glumica i moralista. Ti si devojka koja ne verujem da će ikad, viđam taj tip osoba često, kad uspeju, ne javljaju se nikome sem reditelju, a jedan Tom Kruz sa kojim sam više puta radio, javi se i statistima i ljudima na parkingu. Ja živim isključivo od kaskaderstva. Znam takve kao ti, ti uđeš i ne javiš se nikome, a na ime DB.com Miljana Popović ne postoji verovatno. Sačuvaj pare, nadogradi se malo – rekao je Uroš.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh