Estrada

Aleksandra Prijović donijela KONAČNU odluku – Promijenila imidž: Svi su ostali IZNENAĐENI

Aleksandra Prijović promenila je svoj izgled time što je odlučila da skrati kosu i promeni frizuru.

Aleksandra Prijović- Instagram

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je nakon niza koncerata rešila da promeni imidž i javnost iznenadi novim izgledom, a svu pažnju privukla je na “premijernom” pojavljivanju s novom frizurom na proslavi rođendana Mlađana Dinkića.

Prija je na slavlje stigla sa mužem Filipom, a istom su prisustvovale brojne javne ličnosti kao što su Ana Bekuta, Aco Pejović, Žika Jakšić, Željko Vasić i drugi.

Aleksandra je nosila usku crnu haljinu, potpuno pripijenu uz telo, ali u prvom planu je bila njena kosa koja joj je dala potpuno drugačiji izgled. Radi se o paž frizuru koja je i dalje potpuni “in” među ženama.

Malo je reći da ju je ova promena baš osvežila, kao i da joj stoji savršeno.

Aleksandra je nastupila pred publikom kako u Srbiji, kao i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U Beogradu je rasprodala tri arene, dok je u Zagrebu broj bio rekordan i iznosio je pet rasprodatih arena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh