Estrada

Taki digao ruke od Maje: Ne zanima me šta radi, posvetio sam se svom ljubavnom životu!

Najveći oslonac i podrška Maje Marinković, njen otac Radomir digao je ruke i od nasljednice i od rijalitija u kojem se ona nalazi.

Kako je rekao razlog tome nije samo njeno nedolično ponašanje, već to što je upoznao ženu svog života koja ga je, kako kaže, potpuno očarala.

– Nemam vremena da pratim rijaliti, niti me zanima šta Maja radi. Odlučio sam da se posvetim sebi i svom životu, a posebno privatnom, jer sam ga posljednjih godina zapostavio – rekao je Taki, pa priznao da više nije sam.

– Zaljubio sam se kao nikad i potpuno sam odlijepio. Zbog djevojke sam išao čak u Kladovo da bih je vidio, i ostao sam tamo dva dana. Nismo dugo u vezi, ali se pored nje osjećam kao da je znam čitav život. Lijepo se slažemo i ispunjava me, razumije me i ne smeta joj što sam medijski eksponiran – kaže Marinković. Iako ne prati aktuelna dešavanja u „Bieloj kući“, kaže da je za svoju kćerku uvijek tu, ali da je sada ona u drugom planu.

– Ne može Maju niko da zamijeni, čak i kada ne podržavam i ne opravdavam njene postupke, ja sam tu. Nikada joj neću okrenuti leđa i zauvijek ću biti njena najveća podrška, ali sada sam sebi na prvom mjestu – kaže Taki. prneosi “Ekskuziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh