Estrada

TUGA! BEKUTA SA SINOM I UNUCIMA DALA ČITULJU MRKI: Emotivne riječi kidaju dušu, BOL NE PROLAZI

Pjevačica Ana Bekuta došla je jučer na pomen pokojnom partneru Milutinu Mrkonjiću Mrki.

Ana Bekuta - Novi

Bekuta je uz prijatelje uspjela da ostane na nogama iako nije mogla da sakrije suze iza tamnih naočara. Ona je dala čitulju preko novina Mrki, u kojoj je potpisala i svog sina i unuke koji su sa njim bili veoma bliski.

“Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svijet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra djela, za smijeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si volio. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dejla ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u vječnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvijek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja”, stoji u čitulji.

Podsjetimo, Ana je dala izjavu nakon pomena u kojoj je priznala da joj je i dalje teško.

– Ovih godinu dana je bilo jako teško za mene. Milutin bi bio svakako ponosan na priznanje koje je dobio danas od svoje države i predsjednika. Evo, sad mogu da kažem, i koje je čekao dugi niz godina. Dobro je što je došlo i posthumno. Hvala vam mnogo što ste došli – poručila je potrešena Bekuta kroz suze nakon jednogodišnjeg pomena svom partneru. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh