Mobiteli

Samsung najavio na koje uređaje stiže Galaxy AI: Otkrijte je li vaš na popisu

Galaxy AI službeno je debitirao uz seriju pametnih telefona Samsung Galaxy S24 u januaru ove godine.

Samsung Galaxy Z Flip. Channelnews

Krajem februara Samsung je najavio da će skup opcija umjetne inteligencije biti uveden i u seriju Galaxy S23 te Tab S9, Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5. Međutim, čini se kako neće stati na tome.

Galaxy AI službeno je debitirao uz seriju pametnih telefona Samsung Galaxy S24 u januaru ove godine, s potencijalno zanimljivim opcijama kao što su Circle to Search i Live Translate, piše Tportal.hr.

Umjetna inteligencija je u međuvremenu dodana na još osam uređaja. Kao dio nove softverske nadogradnje za One UI 6.1, Galaxy AI dolazi na:

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8+

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Uz Circle to Search i Live Translate, ovi uređaji početkom maja dobit će Chat Assist, Interpreter, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion i AI-Generated Wallpaper.

No, neće dobiti Instant Slow-Mo (reproducira videozapise usporeno), opciju inače dostupnu u serijama S24 i S23, piše Mashable..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh