Mobiteli

iPhone 15 Pro ukrašen vikinškom strijelom

Nova serija prilagođenih iPhone uređaja oživljava koncept muževnosti i dinamičnosti.

Caviar predstavio telefon od 9.000 dolara. Caviar

Caviar je predstavio kolekciju prilagođenih iPhone 15 Pro modela, u kojoj je najznačajniji model ukrašen vikinškom strijelom, a njegova cijena premašuje 9.000 dolara.

Rijetki materijal

Serija sadrži premijum materijale kao što su čisto zlato od 24 karata, kovane kompozite tamnozelenih i plavih boja, i veoma očekivani titanijum kao materijal kućišta.

Caviar je luksuzni brend sa sjedištem u Dubaiju, poznat po spoju impresivnog dizajna, rijetkih materijala i najnovije tehnologije.

Ovog puta, Caviar je našao inspiraciju u nordijskoj mitologiji. Nova serija prilagođenih iPhone uređaja oživljava koncept muževnosti i dinamičnosti kao znak ljubavi prema Apple gedžetima.

Vodeći model Versus kolekcije je iPhone 15 Pro Max Viking ukrašen fragmentom vikinške strijele. Njegovo kućište je napravljeno od kovanog karbona sive boje, preuzetog iz proizvodnje Lamborghini sportskih automobila. Panel je dekoriran s 24-karatnim zlatnim okvirima, tako da cijela kompozicija podsjeća na konture kacige.
Plava i zelena

Jedan od ključnih elemenata ove serije prilagođenih iPhone 15 modela su opcije boja, sa plavim (Nord), zelenim (Verdant), crnim (Windstorm) i sivim (Viking) elementima. Ljubitelji Apple brenda su nestrpljivo čekali iPhone 15 Pro u svijetlim bojama, međutim ova serija se ne može time pohvaliti. Caviar je ispravio situaciju praveći prilagođene varijante sa elementima od kovanog karbona u plavoj i zelenoj boji.

Pored toga, dizajn ove serije prilagođenih iPhone 15 Pro modela podsjeća na kacige koje pripadaju različitim historijskim periodima, piše avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh