Moda i ljepota

Devet navika žena u trendu

Okačene i fino složene stvari umjesto razbacanih krpica svuda po kući ubrzat će proces biranja odjevne kombinacije

Žena - ljepotaizdravlje.ba

Znate li one uvijek savršeno dotjerane žene, kojima je svaka dlaka na svom mjestu, a asesoar uvijek odlično uklopljen? Evo nekih ustaljenih dnevnih navika svake trendi žene koje im pomažu da svaki dan izgledaju fenomenalno, i to bez mnogo truda i vremena.

Ormar im je uvijek dobro organiziran

Okačene i fino složene stvari umjesto razbacanih krpica svuda po kući ubrzat će proces biranja odjevne kombinacije i pomoći će vam da tačno znate kojim komadima raspolažete.
Provjerite vremensku prognozu

Neka aplikacija vremenske prognoze bude vaš najbolji prijatelj. Možete se pojaviti s najboljim stajlingom ikada, ali ako nije prikladan za vremenske prilike tog dana, onda je to potpuni promašaj. Prelijepe salonke od brušene kože po kišnom danu ili slojevi košulja i džempera na 25 stepeni upropastit će cjelokupni utisak.
Unaprijed planirajte šta ćete obući

Iako nije uvijek pametno osmisliti autfit noć pred posao, dati sebi dovoljno vremena da isplanirate šta ćete obući uvijek garantira bolji i potpuniji izgled od onog koji nabacate na sebe dok jurite po stanu 2 minute prije nego što trebate krenuti na posao.
Dajte sebi dovoljno vremena da se spremite

Nema svaka od nas taj fenomenalni dar da se spremi za 10 minuta, a opet da izgleda kao da je sišla s pariskih ulica. Ne odlažite ustajanje ujutro zbog onih 15 minuta dodatnog sna, već se probudite na vrijeme i posvetite se odabiru odjeće za taj dan.
Kombinirajte skupe i jeftine brendove

Apsolutno je nepotrebno da se od glave do pete obučete u dizajnersku odjeću da biste izgledale dobro. Trendi žene znaju kada i na koji način trebaju pomiješati odjeću jeftinih brendova s onom skupom. Uložite novac u dobre klasične komade koji ne izlaze iz mode, a trendi komade uzimajte po nižim cijenama. prneosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh