Moda i ljepota

Svi pogrešno koristite micelarnu vodu: Trik koji pojačava njenu efikasnot oduševio milione žena

Otkako je Tik Tok postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice, sve više nas saznaje da cijeli život gomilu jednostavnih stvari radimo apsolutno pogrešno.

Čišćenje lica - Ljepota.ba

Domišljati ljudi iz cijelog svijeta, ili makar oni koji zaista čitaju uputstva za upotrebu na proizvodima, otkrili su pravilne načine šminkanja, korišćenja različitih predmeta, kozmetike i sličnog.

Tako je jedna ljubiteljka njege ljepote i kože podijelila video u kom je pokazala kako cijelog života koristimo pogrešno micelarnu vodu – jedan jednostavan proizvod za koji smo vjerovali da ne podrazumijeva nikakvu filozofiju, piše Krstarica.

Njen video možete pogledati u nastavku.

@meredithduxbury Is this the new way to use micellar water?! ???????????? ib: @Sarah????❤️ ♬ original sound – Meredith Duxbury


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh