Moda i ljepota

Najljepše patike sezone cijelu porodicu čekaju na istom mjestu!

Najljepše patike sezone cijelu porodicu čekaju na istom mjestu! - pr / haber.ba

Omiljeni izbor proljetne obuće za mnoge od nas upravo su udobne, svestrane i beskrajno cool – bijele patike. S parom blistavih bijelih patika nekog od svjetskih top brendova najlakše rješavamo sve modne zagonetke, jer bijele patike savršeno se uklapaju u gotovo svaki outfit. S obzirom na šarolike opcije kombinovanja, bijele patike vole svi, a posebno roditelji koji za djecu žele odabrati obuću za školu, slobodne aktivnosti, izlete u kombinaciji s farmericama, trenirkama, ali i suknjicama i haljinama.

Najljepše bijele patike ovog proljeća pronašli smo u Deichmannu, a među brojnim modelima ovdje će svatko za sebe pronaći idealan par. Potpuno bijele ili uz pokoji dodatak šljokica, holografskog i metalik sjaja ili uz malo boje – sve vrste bijelih patika čekaju vas u novoj kolekciji koja se već nalazi na policama vašeg obližnjeg Deichmanna.

 

Udobni, trendi modeli za djevojčice i dječake

 

Praktično, udobno i trendy – tako bi se mogle opisati police s dječjim artiklima u svakoj Deichmann trgovini. Mi smo na policama posebnu pažnju obratili na ponudu velikih brendova kao što su adidas, Nike i Puma. Upravo ovi brendovi postavljaju najtraženije trendove u svijetu sportske obuće, a asortiman s velikim izborom bijelih patika najbolje govori o tome koliko će ovaj trend biti zastupljen ovog proljeća i ljeta.

Kada je riječ o patikama za djevojčice, izdvojili smo popularne modele u potpuno bijeloj varijanti, ali i dobro poznate modele koji su ovog proljeća osvježeni dodatkom boje. Djevojčice bi se posebno mogle razveseliti kada ugledaju neke od preslatkih modela s dodatkom šljokica i blistavih detalja.

Dječaci će također moći birati između zaista bogate ponude trendova. Modeli ravnih potplata, kao i oni sportski, ove godine će biti najviše zastupljeni upravo u bijeloj boji pa će dječaci na raspolaganju imati pregršt modela.

 

Patike koje podjednako vole farmerke i haljine

Posljednjih godina sve veći naglasak stavljamo na komfor. Široke hlače, oversized top, haljine „A“ kroja i duge suknje postali su omiljeni komadi u svakoj garderobi. I pri izboru modnih dodataka naš je fokus okrenut prema udobnosti, pa patike sve češće preuzimaju glavnu ulogu u outfitima za koje smo do sada birali cipele s potpeticama. Ovog proljeća vodeći sportski brendovi pripremili su primamljivu ponudu upravo onih modela koji se najbolje kombinuju uz sve naše outfite. Osvježite poslovni look s court patikama u bijeloj boji, pronađite savršen model s dodatkom boje za omiljenu cvjetnu haljinu, birajte cool, sportske modele za kontrastnu kombinaciju s dugim suknjama. Sve od navedenih modela patika u najtraženijoj boji proljeća pronaći ćete u Deichmannu!

 

Za ljubitelje sportske elegancije

Glavni trend ovog proljeća preplavio je i police sa sportskom obućom za muškarce. Ovdje smo pronašli neodoljive modele brendova adidas, Nike, Fila, Puma. Potpuno bijele patike izgledaju posebno svježe u potpuno monokromatskim izdanjima kakve na Deichmann police donosi Nike, a za one koji u svoj novi par bijelih patika ipak žele unijeti dašak boje, tu su neodoljivi modeli klasičnih adidas, Fila i Puma patika sa zabavnim dodacima vibrantne crvene, zelene ili plave boje.

 

Cijela porodica nove patike naći će u Deichmannu!

Već generacijama Deichmann je omiljeno mjesto za kupovinu obuće za cijelu porodicu. Bez obzira na prigodu, potrebe i preferirani stil, Deichmann nudi veliki izbor trendova, brendova i veličina za sve članove porodice.

Pogledajte video najavu i saznajte što vas očekuje u novoj kolekciji Deichmanna:

Uz nove kolekcije koje su stigle na police, ovog proljeća u kupovini novog para patika uživat ćete kao nikad prije. Provjerite ponudu na zvaničnoj Deichmann stranici!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh