Moda i ljepota

OVAJ ODJEVNI PREDMET ODAJE DA STE BAŠ NESIGURNA OSOBA: Žene vole da ga nose jer je praktičan, ali stilisti kažu NE

Mnoge žene će se sada razočarati.

Odjeća - Shutterstock

Da li znate koliko garderoba koju nosite može da otkrije o vašem životu? Odjeća je način komunikacije sa okolinom, a stilisti ukazuju na greške koje najčešće pravimo. Njihov savjet je da dobro analiziramo svoje stilske kombinacije i da se oprostimo od onih koje nam “ne pripadaju”.

“Sve moje sa sobom nosim”

U želji da izgledamo što bolje i atraktivnije, svima nam se dogodi da pretjeramo i na sebe stavimo svo raspoloživo “oružje iz ormara”. Posebno kada imamo neki važan sastanak ili bitno veče. Ne možemo da odlučimo šta je najbolje da obučemo, pa obučemo – i ono što ide i što ne ide. Ako nećete da se svi u čudu okreću za vama ipak probajte da nađete neku mjeru i razmislite dva puta prije nego što izađete iz stana sa svim raspoloživim asesoarom. Stilisti tvrde da previše akcentovanih tačaka u stajlingu ukazuje na nesigurnu osobu.

Pončo – Nezavisne.com

Žene ga obožavaju i nazivaju “must have” komadom za sve prelazne sezone, ali stilisti predlažu da se ovog udobnog dijela garderobe odreknete. Po njihovom mišljenju pončo nose žene koje žele da sakriju svoju figuru, i ističu da ovaj odjevni predmet ne stoji dobro ni manekenkama. Najvjerovatnije, imate čime da se pohvalite – struk ili dekolte. Naglasite jednu od ovih tačaka, savjetuju stilisti. Ipak, u modi je sve dozvoljeno pa ako vam prija da nosite ponočo u prohladnim prolećnim večerima zanemarite savjete stilista, piše Lepa&Srećna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh