Moda i ljepota

Šta lak na noktima govori o vašoj ličnosti – Crvenu nose samopouzdane i dominantne žene

Postoji mnogo načina koji mogu otkriti karakter žene, a boja laka za nokte je jedan od njih.

Lak za nokte - Faktor.ba

Lak za nokte možemo lako mijenjati u zavisnosti od našeg raspoloženja ili prilike, a često svaka žena ima jednu nijansu laka za nokte koja joj postaje najomiljenija. Šta boja laka za nokte može reći o našoj ličnosti? Otkrijate u nastavku.

1. Crveni lak; Crvenu boju laka za nokte biraju samopouzdane i dominantne žene koje žele privući pažnju na sebe.
2. Ružičasta; Ružičasta boja laka za nokte otkriva dobronamjernu, dobroćudnu i zabavnu ženu. Ove žene takođe imaju izraženu intuiciju i nije ih briga za mišljenje drugih.

3. Narandžasta; Narandžastu boju biraju hrabre i impulsivne žene. Ove žene su takođe pune entuzijazma i domišljatosti i nije ih briga šta drugi misle o njima,piše Infpult

4.Ljubičasta; Kreativne žene često biraju lak u ljubičastoj boji. Ljubičasta je boja kraljeva i plemića i pokazuje samopouzdanje i individualnost.

Ova boja pokazuje da je osoba koja je nosi emotivna i tajanstvena.

5. Plava; Plava boja se obično povezuje sa mirom i tišinom, ali kada je u pitanju boja laka za nokte stvari su potpuno suprotne. Ova boja laka za nokte otkriva ekscentričnu osobo koja traži avanturu i zabavu.

Žene koje biraju ovu boju kala za nokte su prijateljski nastrojene i vole isprobavati nove stvari.
6. Crna; Žene koje biraju crni lak su buntovnici u duši. Takođe, osobe koje biraju crni lak su veoma kreativne i slobodnog duha.

7. Neonske boje; Žene koje biraju lak za nokte neonske boje traže pažnju i ne boje se biti u centru pažnje. Ove žene su jako komunikativne i mogu započeti razgovor gotovo sa bilo kim bez problema.
8. Boja kože; Ova boja odaje mirnu, konzervativnu i prirodnu ženu.

Iako može izgledati veoma elegantno, za neke je ova boja previše jednostavna, a upravo je jednostavnost to što otkriva kod osobe koja ga nosi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh