BIZnews

Tvornica za obradu metala prodaje se za 9 miliona KM

Stečajni upravnik preduzeća Tvornice obrade metala TOM iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja je oglasio prvu javnu prodaju imovine usmenim javnim nadmetanjem.

tvornica metala - bizinis.info

Imovina je prodijeljena na tri lota, od kojih prvi čine kompleks tvornice, fabrički krug sa objektima na parcelama, zajedno sa vozilima, mašinama i opremom. Početna cijena LOT 1 iznosi 7,6 miliona KM.

Drugi lot uključuje zalihe repromaterijala i staro željezo čija je početna cijena 829.200 KM, a treći lot čini zemljište u naselju Karamustafića Han po cijeni od 688.448 KM, prenosi eKapija.

Prijave se dostaljavju do 7. aprila, a prodaja će se obatiti 10. aprila.

Tvornica obrade metala TOM je poduzeće sa više od 60 godina iskustva na području proizvodnje i montaže nosivih i tehnoloških čeličnih konstrukcija i tehnološke opreme, piše Biznisinfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh