Svaštara

Znak SREĆE na rukama: Da li i vi imate na svom dlanu liniju anđela?

Ako na svom dlanu imate paralelnu liniju sa “linijom života” to je prava rijetkost. Takvu liniju zovu “linijom anđela čuvara”.

Profimedia, Alamy

To znači da ste među onima koji uživaju posebnu zaštitu svog anđela čuvara i više sile. Zovu je i “linijom Marsa” ili “drugom linijom života”.

Ljudi koji imaju ovu liniju na dlanu su izuzetno srećni. Oni čudom ostaju živi poslije strašnih katastrofa i nesreća, odličnog su zdravlja, ne doživljavaju materijalne poteškoće i lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Ako ste te sreće da imate ovu liniju na svom dlanu, savetuje se zahvalnost bogu, sudbini i svom anđelu čuvaru.

Varijante “linije anđela čuvara” na dlanu:

paralelno sa linijom života po cijeloj dužini – ovo je odličan znak! Čovjek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom cijeli život.
Manji dio linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) – nosioca očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići.
Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čovjeku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra djela ili teško pretrpljena stradanja.
Na lijevoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čovjeku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često prenose linijom predaka.

Ljudi, koji poseduju ovu liniju na dlanu, izuzetno su srećni. Takvi, čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, posjeduju odlično zdravlje, ne doživljavaju materijalne poteškoće, lako prevazilaze prepreke na životnim putu, piše Balkan Press.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh