Svaštara

SAOPŠTILA JE SUPRUGU DA NOSI BLIZANCE: Njegova reakcija je sve što vam je danas potrebno da vidite!

Malo je reći da je bio šokiran.

Vest o trudnoći raduje sve u porodici, a partneri su oni koji je međusobno dele. Iako su nekada pomešane emocije uzbuđenja, straha ili zbunjenosti kada je prvo dete u pitanju, u većini slučajeva je prva reakcija radost i sreća. Saznanje da u porodicu stiže novi član posebno raduje i najmlađe koji su oduševljeni time što će dobiti brata ili sestru.

Jedan urnebesni snimak oca koji saznaje od žene za njenu trudnoću odnosno da čeka blizance, nasmejalo je ljude na Internetu, a posebno reakcija njihovog sina. Žena je u kratkom videu prikazala trenutak kada je saopštila svom suprugu da čekaju blizance pokazavši mu fotografiju sa ultrazvuka.

@thebodden6

Daddy’s reaction to surprise twin pregnancy #twin #twinboys #twinpregnancy #twindad #surprise #veteran #veteranmom

♬ original sound – TheBodden6

Skeptičan i uplašen muškarac koji je u rukama već držao bebu je prvo slatko nasmejao ženu. Čovek je sve vreme ispod obrva posmatrao ženu, udaljavajući se od nje i ne želeći da prihvati tu informaciju. Kod izbezumljenog muškarca su se smenjivali smeh i ljutnja koje je pokušavao da iskontroliše smehom.

U jednom trenutku je pokazao prema sobi upitavši ženu da li njihov sin zna za to, nakon čega mu je odgovorila da se on molio da budu blizanci. Roditelji koji nisu znali šta ih je snašlo smejali su se sve vreme celoj situaciji dok je beba zbunjeno posmatrala roditelje ne shvatavši šta se dešava.

Snimak je nasmejao ljude na Tiktoku, a više od očeve reakcije mnogima je bilo simpatično to što se njihov najstariji sin molio za više braće i sestara. Sin se molio! Neverovatno!

– Beba je u fazonu “Hoće neko da mi kaže šta se dešava”.

– On je prošao kroz sve lestvice.

– On se smeje da bi zaustavio plakanje- bili su neki od komentara.

Tatina reakcija je mnoge oduševila i izazvala je smeh kod ljudi koji su rekli kako je čovek svestan kakav ga posao tek čeka budući da već ima sina i ćerkicu. Jedna korisnica se našalila na svoj račun otkrivši svima kako je sličnu reakciju supruga imala kada je koristila njegovu kreditnu karticu,piše Republika

– Najglasnija, a tiha reakcija ikada- zaključio je jedan korisnik mreže.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh