Svaštara

Ovi horoskopski znakovi će se prije povjeriti prijateljima nego partnerima

LJUDIMA je ponekad lakše povjeriti se prijateljima nego partnerima ili obitelji.

Prijateljice - pexels.com/yuliia-tretynychenk

Jednostavnije im je svoje tajne i probleme podijeliti s nekim bliskim tko će ih saslušati, a da ne živi s njima. Ovo su horoskopski znakovi koji će se uvijek radije povjeriti prijateljima nego partnerima.

Blizanci

Za Blizance su prijatelji poput obitelji koju sami biraju, pa se često osjećaju udobno dijeleći svoje misli i osjećaje s njima. S obzirom na njihovu živahnu prirodu, ponekad im je lakše razgovarati s prijateljima jer se ne boje osuđivanja i mogu se opustiti u njihovom društvu. Svoje partnere često ne žele opterećivati svojim problemima, pa radije razgovaraju s prijateljima.

Vaga

Zbog sklonosti izbjegavanju sukoba, nesuglasica i nezgodnih situacija, Vage mogu izbjegavati otvaranje partneru ako misle da bi to moglo poremetiti mir i ravnotežu u vezi. Umjesto toga, preferiraju dijeliti svoje osjećaje s pouzdanim prijateljima koji će ih saslušati i savjetovati bez osuđivanja.

Ovan

Ovnovima je ponekad teže podijeliti svoje osjećaje s partnerom jer se boje da bi to moglo pokazati slabost ili ranjivost. Radije će se obratiti prijateljima koji ih mogu razumjeti i podržati bez pritiska ili očekivanja, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh