Svaštara

Ovi horoskopski znakovi sve rješavaju u zadnji tren

SVAKO od nas povremeno odugovlači s rješavanjem obaveza, ali nekim ljudima to predstavlja puno veći problem nego drugima.

Djevojka - Infpult.info

Prema astrolozima, horoskopski znak u kojem smo rođeni može utjecati na našu sklonost odugovlačenju. Evo u kojim se znakovima rađaju ljudi koji sve rješavaju u zadnji tren i zašto to rade.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnosti i originalnosti, ali i po tome što ponekad mogu biti prilično nepredvidivi. Njihova sklonost odugovlačenju često proizlazi iz želje da istraže sve moguće opcije prije donošenja odluke. Iako to može biti prednost u određenim situacijama, to je također razlog zašto Vodenjaci rješavaju obveze u posljednji mogući trenutak.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i prilagodljivi, ali njihova sklonost čestim promjenama interesa vodi do odugovlačenja. Često započinju nove projekte prije završetka starih, što rezultira nagomilavanjem zadataka koje se moraju rješavati u zadnji čas.

Strijelac

Optimizam i ljubav prema slobodi čine Strijelčeve najvećim avanturistima zodijaka. Međutim, njihova sklonost prema riziku i avanturama može ih odvesti daleko od njihovih obveza, zbog čega sve rješavaju u zadnji čas.

Ribe

Ribe su intuitivne i osjećajne, te često imaju empatičan pristup prema životu. Iako su iznimno kreativne, njihova sklonost sanjarenju dovodi do zanemirivanja stvarnih obaveza. Odugovlačenje za Ribe nije rijetkost, posebice kad se osjećaju preplavljeno ili nesigurno, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh