Svaštara

Tri razloga zašto je ovo doba godine idealno za odlazak na spojeve i pronalazak partnera

Aplikacije za pronalaženje partnera diljem svijeta izvještavaju da prve nedjelje svake nove godine broj lajkova, podudaranja, registracija i ukupne aktivnosti članova vrtoglavo raste

Prava ljubav - Instagram

Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke. Ne možete ubrzati godišnja doba do ljeta – ali možete iskoristiti najbolji dan u godini za samce, a radi se o prvoj nedjelji u godini.

Aplikacije za pronalaženje partnera diljem svijeta izvještavaju da prve nedjelje svake nove godine broj lajkova, podudaranja, registracija i ukupne aktivnosti članova vrtoglavo raste.

Upoznat ćete stotine samaca odjednom

Očekuje se da će se podudaranja i razgovori, u to doba, povećati za 30% na dan – kao i skok novih članova za 40% – a to znači više šanse za spoj i više samaca na izbor.

Želite ići na spoj o kojem ćete pričati tjednima

Pića su precijenjena. Izlasci bi trebali biti upoznavanje novih pojedinaca i isprobavanje novih stvari. Koktel zabave na krovu, ubrzavanje otkucaja srca blistavim burlesknim nastupima… To su samo neka od iskustava spojeva koje možete iskusiti ove godine preko aplikacija za upoznavanje. prenosi 24sata

Podudaranje na temelju omiljenih barova

Znate kada uđete u lokal i svi su poput vas – dijelite iste ukuse, iste vibracije… Izlasci bi se trebali osjećati kao da ste ušli u svoj omiljeni bar. Potražite omiljena mjesta pomoću aplikacija i vidite tko vas želi tamo dočekati.

Pridružite se, započnite igru flerta prije nedjelje za spojeve 8. siječnja – i uživajte u brojnim iznenađenjima na ovaj poseban dan, donosi MiS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh