Svaštara

Ljubavnice znaju nešto što žene često zaboravljaju – 7 fraza koje muškaraci obožavaju da čuje

Postoje određene fraze koje magično djeluju na muškarca. Neke od tih fraza će muškarac čuti samo od svoje ljubavnice.

Prevara - Žena.hr

Dvostruki život je, nažalost, poprilično česta pojava. Koliko god to čudno zvučalo, ponekad treća osoba u vezi može da spasi cijeli odnos. Teško je prihvatiti baš sve što se dešava u vezi, ali svemu se mora smisleno pristupiti i razgovarati o tome vrlo otvoreno.

Ljubavnice često mogu postati idealni psiholozi muškarcu. Kako one utiču na njega? Neke stvari koje čuje od ljubavnica, muškarac često ne čuje od svoje partnerke, a želio bi. Koje su fraze u pitanju’

1. Spremna sam da te saslušam Ponekad je muškarcu potreban neko ko će moći da ga sasluša, a njegova partnerka nije spremna da zauzme ulogu ličnog psihologa, jer su njihovi problemi često zajednički i odnose se na kućne stvari i porodične nevolje.

2. Neću te ostaviti i nije me briga šta imaš sa svojom ženom Brak je jedna vrlo delikatna stvar. Prevrtljivost sa jedne strane može dovesti do kraja odnosa. „Uradiš li to još jednom, razvešću se!“ – je fraza koju često čuju partneri u braku.

Ljubavnica to neće reći.
3. Ako želiš da pričaš o porodici saslušaću te Mudra ljubavnica zna da će muškarcu njegova porodica uvijek biti na prvom mjestu, zato će, ukoliko poželi da joj priča o porodici, ona da ga sasluša.

4. Ti si najbolji, najmudriji i najjači Ljubavnice često ohrabruju muškarce, vjeruju im, govore koliko je snažan, strastven, moćan i temperamentan. Ona time pokazuje da joj je on važan, da joj nedostaje i da broji dane, sate i minute do njihovog viđanja.

Žene često zaboravljaju da daju komplimente svojim muževima.
5. Ovdje sam da se oboje osjećamo dobro Kod ljubavnice muškarac pronalazi smirenost i emocionalno rasterećenje. Ona ga neće zamarati teškim razgovorima. Baš naprotiv, oslobodiće ga porodičnih problema i on će biti radostan i raspoložen.

6. Volim te i zato mogu da živim bez tebe Žena koja muškarca drži pored sebe i govori mu da ne može da živi bez njega je prvi znak za ljubavnu zavisnost. To muškarcima teško pada, a ljubavnica će mu pokazati da joj je stalo do njega, ali da može i da živi bez njega,piše Infpultinfo

7. Ne treba mi tvoj novac Mudre ljubavnice neće tražiti novac od muškarca. Ona zna da on brine o porodici, djeci, kreditu i drugim stvarima. Drage dame, vodite računa o svom izgledu, posvetite vrijeme svojim interesima i svom muškarcu i potrudite se da zajednično vrijeme bude korisno za oboje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh