Svaštara

Ove dvije namirnice Dženifer Lopez nikada ne jede: Je li u tome tajna njenog izgleda

Za doručak najradije bira grčki jogurt s voćem

Dženifer Lopez (Jennifer) dobru liniju, kaže, prvenstveno duguje predanosti tjelovježbi koju nikada ne preskače, ali i zdravoj i raznolikoj prehrani. Iako ima 54 godine, Džej Lo i dalje izgleda senzacionalno, a kune se da na tome može zahvaliti upravo vježbanju i nutritivno bogatim namirnicama koje redovno jede.

Kako donosi Women’s Health, svakog jutra obavezno popije vodu s limunom koja ubrzava njen metabolizam i potiče mršavljenje. Za doručak najradije bira grčki jogurt s voćem, dok joj je omiljeno jelo za ručak pileće ili pureće meso. Ipak, postoje i namirnice koje ne voli pa ih zbog toga nikada ne jede.

Kao što je jednom prilikom za medije otkrio njen lični kuhar Kelvin Fernandez, Dženifer Lopez nikako ne voli jesti losos i bobičasto voće. Ove namirnice obožavaju članovi njene porodice, ali ih ona ne jede, piše Index.hr.

– Dženifer voli jesti ribu, ali nikako ne podnosi losos. Kada ga pripremam za njenu porodicu, njoj uvijek posebno moram poslužiti neku drugu vrstu ribe poput brancina ili bakalara – otkrio je Fernandez. Isto tako, mrsko joj je i bobičasto voće, inače omiljeni međuobrok njenih blizanaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh