Svaštara

Ovo su četiri najtoplija horoskopska znaka, svi ih vole

Svi mi u svom životu imamo one osobe koje, bez obzira na sve, zrače toplinom, ljubaznošću i dobrotom.

Žena - Shutterstock

Možda je riječ o prijatelju koji je uvijek tu kad ga trebamo, kolegi koji je neprestano oslonac cijelom timu ili članu porodice koji je centar svih okupljanja.

Zanimljivo je da prema astrologiji određene horoskopske znakove češće krase takve karakteristike, prenosi Index.

Evo koji su to znakovi.

Rak

Rakovi su poznati kao zaštitnici i brižne duše zodijaka. Njihova osjetljivost čini ih izuzetno empatičnima, što znači da su često tu za druge, pružajući podršku i razumijevanje. Njihova potreba da njeguju druge često ih čini omiljenima u društvu.
Lav

Iako su Lavovi poznati po svojoj energičnosti i harizmi, oni takođe imaju veliko srce. Ponosni su i strastveni, ali isto tako i jako lojalni prema onima koje vole. Njihova prirodna toplina često zrači i privlači ljude prema sebi.
Vaga

Vagama vlada Venera, što ih čini prirodno privlačnima i šarmantnima. Teže harmoniji i ravnoteži, što ih čini izuzetno dobrim slušaocima i savjetnicima. Njihova sposobnost da vide obje strane svake priče često ih čini pravednim i uravnoteženim.
Riba

Ribe su znak koji je duboko povezan s emocijama i intuicijom, a uz to su izuzetno empatične. Iako su ponekad sklone sanjarenju, njihova potreba za povezivanjem na dubokom emocionalnom nivou često ih čini izuzetno privlačnim. prenose Nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh