Svaštara

PREOKRENUT ĆE IM SE SVE! Tri horoskopska znaka koja mogu da očekuju VELIKE PROMJENE u septembru na ljubavnom planu

Očekujte svašta i budite spremni za turbulentan period!

ljubav - shutterstock

Za ova 3 horoskopska znaka septembar će najviše uticati na ljubavnom polju – u njihovom životu može se pojaviti nova osoba sa kojom će ih povezati nešto više od prijateljstva. Saznajte astro prognozu za ljubav!

OVAN

U septembru, Ovan će se osećati izuzetno strastveno i energično. Nova ljubavna veza može nastati sa nekim koga upoznaju tokom poslovnog događaja. Ovan će biti otvoren za nova iskustva i možda će se zaljubiti na neočekivan način.

RAK

Septembar će pokazati Rakovima potrebu za intimnošću. Mogli bi da se povežu sa nekim ko će ih duboko razumijeti i pružiti im emocionalnu podršku. Ovo će biti vrijeme za dublje razmišljanje o ljubavi i međuljudskim odnosima, a neki Rakovi će se možda odlučiti i za ozbiljniju vezu ili brak.

RIBE

Septembar će za Ribe biti mjesec maštovitih i romantičnih trenutaka. Čeka ih još flertovanja i ljubavnih igara. Ribe će privući neko ko će ih inspirisati i podsticati na kreativnost. Ovo je savršeno vrijeme da izrazite svoja osjećanja i fantazije, piše Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh