Svaštara

Kako se pravilno pegla košulja

Imate neki važan sastanak, događaj i još ste u žurbi, a košulja vam izgleda kao da je “krava žvakala”.

Košulja - screenshot

Kako ne biste zbog manjka vremena napravili još gore, sa Interneta stiže pomoć profesionalca.

Video u kome muškarac objašnjava kako se pravilno pegla košulja, tačnije nepristupačni dio gdje se nalaze dugmići, mnogima je dobro došao, pišu Nezavisne.

“Ako peglate košulju kao što sam ja nekada, vjerovatno peglate oko dugmića izbjegavajući ih kao da su minska polja. Žao mi je što vam moram to reći, ali to nije pravi način”, rekao je na početku video čiji naziv glasi “Kako peglati kao profesionalac”.

Potom je pokazao kako bi to trebalo da uradite.

@laurastar_official Why didn’t I think of that ???????? #Laurastar #Beautify #Purify #IroningHacks #LaundryDay #ProTips #iron #ironingclothes #ironing day #routines #aesthetic  #satisfyingvideo #cleantok #cleaningtiktok #cleanmotivation #amazonfinds #tiktokfinds2023 #fyp #foryoupage #foryou ♬ Natural Emotions – Muspace Lofi

Okrenite košulju na naličje, tačnije naopako i prođite peglom kritične dijelove na košulji.

“Ovo je moja tajna. Započnite tako da okrenete košulju naopako i pustite da pegla jednom klizne po tkanini” objasnio je pa pokazao kako je dobro ispeglano, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh