Svaštara

Muškarac zaprosio djevojku na letu Ryanaira, reakcija kompanije je hit na mrežama

Nesvakidašnja situacija desila se na letu Ryanaira gdje je muškarac odlučio zaprositi djevojku, a njihova priča postala je hit na mrežama – zbog odgovora kompanije.

prosidba u avionu - Twitter

Naime, Irac Lee je na Twitteru podijelio fotografiju s djevojkom Leah koju je zaprosio na letu Ryanaira, a ubrzo je uslijedio odgovor sa zvaničnog profila aviokompanije.

“Zaprosio sam Leah na letu Ryanaira na kojem je bila i njena porodica. Nasreću rekla je: ‘Da'”, naveo je Lee u objavi.

Dok mnogima avion niskobudžetne kompanije nije bio najprikladniji odabir za prosidbu, iz samog Ryanaira imali su urnebesan odgovor na Leejevu objavu.

“Leah, trepni dvaput ako želiš drugo sjedište”, naveli su u svom odgovoru koji je nasmijao mnoge na mrežama.

Kako je Ryanair prepoznatljiv po svojim sarkastičnim komentarima na društvenim mrežama pa čak i ismijavanju vlastitih putnika – ovakva reakcija ne iznenađuje. prenosi Klix

Samim tim uslijedio je niz reakcija na ovu objavu, a mnogi su ironično pitali Ryanair jesu li im dodatno naplatili zbog prosidbe.

“Nema besplatnog šampanja za predivan par?”, upitao je jedan od korisnika Twittera, a iz Ryanaira su sarkastično odgovorili: “Jesi li novi ovdje?”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh