Svaštara

Ima šest žena i želi unajmiti surogat-majku da mu rodi dijete: ”Ne želim izazvati ljubomoru”

Tvrdi da su svi ”jako seksualni”, stoga sada imaju striktan raspored, iako je ona u početku bila protivna tome

Arthur i supruge - Instagram

Artur O Urso (Arthur) i njegovih šest žena imaju kontroverznu vezu, no uspjeli su je održati tako što su smislili raspored kako bi on provodio vrijeme sa svima njima.

Luana prva

Luana Kazaki (27) iz Brazila udala se za Artura O Ursa 2015. godine. Tada je bila njegova prva supruga, ali tokom godina nekoliko drugih žena pridružilo se njihovoj porodici, a svaka se udala za Artura. Otkako su proširili porodicu, sve su supruge postale njene najbolje prijateljice, ali, kako bi ublažile tenzije, razmišljaju o surogat-majčinstvu kako se niko ne bi osjećao izostavljeno, objasnila je za Mirror.

Artur, influenser i model, oženjen je Luanom Kazaki (27), Emili Souzom (Emelly 21), Valkuirijom Santos (Valquírija, 24), Olindom Marijom (51), Damijanom (23) i Amandom Albukuekue (Albuquerque, 28). Uprkos tome što mora dijeliti svog supruga, Luana insistira da ovakav odnos bolje funkcionira za nju u odnosu na monogamni odnos, budući da on osigurava da provodi dovoljno vremena sa svakom ženom tako što unaprijed planira vrijeme s njima.
Velika porodica

Luana voli svoju veliku porodicu i ne bi mogla drugačije – uprkos tome što mora dijeliti svog supruga, tvrdi:

– Iskreno govoreći, prije Artura nikad nisam imala otvorenu ljubavnu vezu, to je novo iskustvo za mene, ali uvijek sam htjela živjeti drugačiji oblik ljubavi od onog konvencionalnog, budući da su sve moje prijašnje veze bile monogamne i nisu funkcionirale. Ostalih pet Arturovih žena su mi poput prijateljica, super se slažemo, porodica smo.

Žene i Artur su čak dogovorili raspored seksa, tako da svako dobiva pažnju i osjeća se voljeno.

– Jako se dobro slažemo jer vjerujemo u taj oblik ljubavi – dodaje Luana.

– Mnogo važna stvar je dijalog, uvijek se trudimo razgovarati o svemu, tako da ne bude nesporazuma i naš raspored seksa nam je puno pomogao, ali, naravno, ne trebamo slijediti ovu rutinu svaki dan. Puno putujemo, pa se ponekad dani mijenjaju, ali osim toga, funkcionira.
Ući u rutinu

Uhvativši se ukoštac s novim ženama koje su joj se pridružile braku, Luani je bilo teško ući u rutinu, ali ona potvrđuje da dobiva puno pažnje od svog zaposlenog supruga. Tvrdi da su svi ”jako seksualni”, stoga sada imaju striktan raspored, iako je ona u početku bila protivna tome, piše Večernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh